Kære du, velkommen til 4. søndag i advent.

Jeg har lavet en meditation til dig.

Jeg har lavet en meditation til dig.
Det er meditationen, træet, som jeg selv bruger, når jeg både har brug for ro og styrke.

Du kan lytte til den hele december måned.

Rigtig god fornøjelse ♥
Meditation
Fik du lyttet til 3. advents-meditationen?

BREVE FRA RIKKE

Tilmeld dig Breve fra Rikke, og modtag inspiration til at få mere overskud i dit liv. Det er let, gratis, spamfrit og du kan til hver en tid framelde dig igen. HUSK at tilmelde mig til din adresseliste så jeg ikke ender i dit spamfilter

Jeg glæder mig til at følges med dig ♥

TILMELD

Onlinekurser

Perfekt til dig der har brug for mere energi og overskud i hverdagen.

På 12 uger lærer du, at fylde dit badekar, så det kan flyde over af alt det du gerne vil have mere af.
Du lærer at forstå dig selv og dine følelser, så du slipper for at eksplodere når du aller mindst ønsker det.

Du lærer at frasortere alt det der dræner dig, og tilvælge alt det, der fylder dig op.

LÆS MERE

Genkender du dig selv her?

selvværd

Der var en gang hvor mit familieliv var en kamp. En stor knude, som jeg ikke kunne løse op. Jeg kæmpede alt hvad jeg havde lært, og alligevel føltes det aldrig som om, at jeg havde den mindste chance for at vinde.

Knuden blev strammere og strammere. Jeg kæmpede for at få mine børn til at holde op med at skændes. Kæmpede for at få dem til at sove længere og bedre.  Jeg kæmpede for at få tynde lår. Og flad mave.For at have penge nok. Jeg kæmpede for at få min mand til at rette ind.

For at han skulle elske mig rigtigere. For at finde mig til rette i mit arbejde. For at få tid. Og luft. Og lidt glæde.

Jeg knoklede og gav alt hvad jeg havde i mig, men knuden kunne jeg ikke få op. Uanset hvad jeg gjorde, var det aldrig nok. Jeg sled mig selv hårdere og hårdere. Jeg gav alt hvad jeg havde i mig. Til sidst kunne jeg næsten ikke trække vejret. Jeg led. Alle led. Jeg råbte ad mine børn, og snerrede af min mand. Mit hjem sandede til, og det hele var uoverskueligt.

LÆS MERE