Anbefaling

Det ultimative match!

Jeg har fået en ny tidslinje i mit liv…

En tid før Rikke – og en tid efter Rikke.

Og der er kæmpe stor forskel på de to perioder.

Før Rikke så mit liv sådan ud

 • Jeg følte, at jeg gjorde en kæmpe forskel for menneskerne i dit liv – både privat og på arbejde – men følte ligesom ikke at jeg fik det samme retur.
 • Jeg følte mig misforstået og var panisk angst for at folk ikke kunne lide mig – eller at de var sure på mig.
 • Jeg skulle forklare alting, skære ting ud i pap – for at min familie kunne forstå hvor det var jeg ville hen. Alt skulle være perfekt – og godt – troede jeg.
 • Og alligevel endte jeg med at blive general mor der udstak kommandoer i et væk.
 • Og jeg råbte og bandede af mine børn og min mand – hvor svært kunne det lige være
 • Og bagefter blev jeg så træt så træt, og vred, og ked af det

Og så var det at sukkermonsteret kom susende rundt om hjørnet – bare lige et par stykker slik (eller hele posen faktisk… eller 2 poser) Det havde jeg jo fortjent… Når jeg ligesom var den eneste der tog ansvar.

Og hvorfor kunne jeg ikke sove om natten, når jeg nu var så træt – der blev tænkt – og årsagsforklaret – og bekymret. Bekymring var faktisk mit mellemnavn. Altid bekymret over et eller andet.

Og næste dag var der så en ny dag…  Der skulle planlægges!

Vægttab, hygge med ungerne og candle light dinner med manden – for nu skulle alting blive bedre og nu jeg skulle også til at tage mig sammen og være en sødere mor og skønnere kæreste. Og jeg skulle helt sikkert stoppe med at skælde mine børn ud!

Det blev bare aldrig rigtig bedre og det var skruen uden ende. Til sidst råbte min krop STOP. Den kunne ikke klare flere bekymringer og mere knokleri. Den var i stress – indre stres… Og jeg var aldrig rigtig glad og meget lidt nærværende. Altid på vej hen til noget nyt – eller bedre. Evigt optimerende. Og jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg ikke havde lyst til at sætte mig ned på gulvet og lege med mine børn. Jeg magtede det simpelthen ikke. Heldigvis faldt jeg over Rikke, og det blev starten på mit nye liv.

Nu ser det sådan her ud

 • Jeg gør en forskel når jeg har lyst – fordi jeg ved, at jeg ikke skal bevise noget og at jeg er god nok som jeg er
 • Jeg har lært ikke at tage andres humør nært – det er deres egen sag
 • Jeg har lært at skrue ned for forventningerne – for de er jo kun mine egne…
 • Jeg har lært at lytte til hvad min familie har lyst til og ikke pådutte dem mine ønsker og behov
 • Jeg råber stadig, men ikke så tit. Og det er ok, jeg er jo bare et menneske
 • Jeg har meget mere overskud og næsten aldrig ked af det
 • Jeg spiser meget mindre slik
 • Jeg har ikke længere behov for at planlægge alting
 • Jeg er til i livet på en rar måde og alting er ikke længere en kamp

Og sidst men ikke mindst – jeg har fået en helt anden relation til mine børn – baseret på respekt og ligeværdighed

Og når jeg ryger tilbage i mit gamle liv, så ved jeg, at det er fordi jeg har glemt at passe på mig selv. Så er det tid til at stoppe op – og skrue ned for knokleriet, eller forventningerne, eller aftaler eller… Den store forskel på før og nu er, at nu kan jeg selv se det og ”rede” mig selv inden det går helt galt.

Føles alting som en kamp? Og ved du ikke, at det rent faktisk er normalt at “lave ingenting” på daglig basis. Så gør dig selv (og dine børn) en kæmpe tjeneste. Tilmeld dig Grundforløb i Selvværd hos Rikke – det er det bedste jeg nogen sinde har gjort. Jeg er Rikke evigt taknemmelig. Hendes skønne facon med fantastisk humor. Hendes skarpe hjerne, der straks spotter hvad tingene egentlig handler om (selvom jeg er ekspert i at bortforklare årsager…) Og hendes kærlige omsorg. Jeg er blevet et nyt menneske indeni. Og nu øver jeg mig hver dag – i alle de fantastiske ting jeg har lært – og hver dag bliver bedre og bedre. Jeg har fået mit selvværd igen. Af hjertet tak Rikke.

//Anne Cathrine 43 år