Antenne øvelsen

Det kan gå helt skævt, når vi lever et antenneliv. Et antenneliv er et liv, hvor vi flytter vores opmærksomhed (antenner) over hos alle de andre, for at finde ud af hvordan vi selv skal være for blive accepteret eller for at redde den gode stemning. Problemet er, at vi kun kan have vores opmærksomhed et sted, og så længe vi har den ovre hos de andre, så er der ingen hjemme hos os selv. Ingen til at mærke hvordan du har det. Ingen til at mærke hvad du har brug for. Ingen til at mærke hvad du har lyst til. Og det er jo noget lort. Så derfor skal de hjem de der antenner.

 

Selvværd No1

Onlinekursus hvor du lærer at fylde dit badekar og få mere energi, gejst & overskud

Der var en gang hvor mit familieliv var en kamp.  En stor knude, som jeg ikke kunne løse op. Jeg kæmpede alt hvad jeg havde lært, og alligevel føltes det aldrig som om, at jeg havde den mindste chance for at vinde.  Knuden blev strammere og strammere.  Jeg kæmpede for at få mine børn til at holde op med at skændes. Kæmpede for at få dem til at sove længere og bedre.  Jeg kæmpede for at få tynde lår. Og flad mave. For at have penge nok.
Jeg kæmpede for at få min mand til at rette ind. For at han skulle elske mig rigtigere.  For at finde mig til rette i mit arbejde. For at få tid. Og luft. Og lidt glæde.
Jeg knoklede og gav alt hvad jeg havde i mig, men knuden kunne jeg ikke få op.

Uanset hvad jeg gjorde, var det aldrig nok.

Jeg sled mig selv hårdere og hårdere. Jeg gav alt hvad jeg havde i mig.
Til sidst kunne jeg næsten ikke trække vejret. Jeg led. Alle led.  Jeg råbte ad mine børn, og snerrede af min mand. Mit hjem sandede til, og det hele var uoverskueligt.  Jeg var træt, trist og irriteret, og jeg var helt uden håb, for jeg anede simpelthen ikke, at der fandtes andre måder at løse knuder på. Jeg vidste det ikke. Men da der ikke var flere udveje. Da det blev slemt nok. Da alle mine kræfter var brugt op. Da jeg stod ved den berømte skillevej. Så fik jeg redskaberne til at leve et liv hvor kamp ikke er grundlaget for alt. Det lyder vupti. Det var det ikke.

Men jeg lærte at dreje alle knapperne en smule. Se det hele fra en anden vinkel.  Og jeg lærte at leve en helt anden slags liv. Et liv hvor kamp ikke længere er det bærende element. Et liv hvor jeg i højere grad kan træde et skridt tilbage når jeg møder en knude på min vej. Trække vejret. Opdage hvad knuden er lavet af. Hvor den starter og hvor den slutter. Og finde en løsning der passer mig. Et liv hvor jeg er min egen bedste ven. Først. Og hvor jeg forstår, at kun der ud fra, kan jeg være det jeg drømmer om, for andre.

Det aller første skridt i min udvikling handlede om, at lære at fylde mit badekar op, så jeg kunne dele ud af det overskydende vand, istedet for hele tiden at at forsøge at vride den sidste dråbe.

Og det vil jeg gerne give videre til dig.

Derfor har jeg lavet et onlinekursus til dig, der har brug for at fylde dit badekar og få mere energi, gejst og overskud

 

DETTE ONLINEKURSUS ER FOR DIG DER:
 • er træt af at være træt
 • hele tiden kommer i sidste række
 • ikke ved hvorfor du mangler energi og hvad du skal gøre ved det
 • ofte kommer til at råbe af din familie
 • føler livet er et slid
 • ikke kan mærke hvad du har brug for eller lyst til
 • kan mærke hvad du har brug for og lyst til, men ikke kan få det ind i dit liv.
 • er træt af din krop
HVORDAN FOREGÅR DETTE ONLINEKURSUS?
 • Selvværd No1 er et onlinekursus der er opdelt i 4 trin, og du får adgang til alle 4 trin så snart du tilmelder dig, så du kan passe din udvikling præcis som det fungerer bedst for dig.
 • Du kan lytte til lydfilerne og se videoerne præcis når det passer bedst ind i dit liv. Du skal ikke være tilstede på et bestemt tidspunkt, men kan tilpasse kurset så det passer ind i dit liv.
 • Alt materialet ligger fint og overskueligt ordnet i dit helt personlige onlineforum, og du kan logge ind fra hvilken som helst enhed.
 • Mange af mine kursister vælger at logge på fra deres telefon, sætte headsættet i, og lytte til undervisningen mens de smører madpakker, kører bil, putter børn, eller støvsuger.

De 4 trin

Du får adgang til dit onlinekursus og de 4 trin med det samme

Hvad får du ud af at gennemføre dette onlinekursus?

 • Når du er færdig med dette onlinekursus, kender du din krop og dens signaler, og ved hvad du har brug for, for at leve et liv med overskud.
 • Du ved, at det er når du handler på det du mærker, at overskuddet vil komme.
 • Du forstår at leve med udgangspunkt i dig selv.
 • Du kender metoden til at slå rødder, så du kan stå fast i stormvejr.
 • Du mærker det inderste i dig, så du kan komme i kontakt med passion, lyst og mavefornemmelse.
 • Du bliver robust på den gode måde, hvor dit liv føles trygt fordi du tør være med hele dig.

Ja tak, jeg vil gerne gennemgå kurset