Camilla-Vergara

For 6 måneder siden var jeg så voldsomt stresset, over alt det, jeg følte, jeg skulle leve op til. Jeg gjorde mig selv så lille, talte grimt til mig selv, behandlede mig selv så dårligt – at ikke kun jeg, men hele min familie, og ikke mindst min lille datter, led voldsomt under det. Jeg havde meget lidt ægte kærlighed til mig selv. Og kunne meget lidt ubetinget kærlighed give. Jeg led så frygteligt indeni.

Rikke har haft den største positive betydning for mig nogensinde i mit liv. Rikke er ekkoet af min sjæls stemme, som taler dybt inde fra mit inderste. Når jeg er ude af stand til at lytte. Så gør Rikke.Camilla Vergara

Rikke er en enestående coach!
Hun ved ikke ‘bedre’ end mig. Hun gør sig ikke ‘bedre’ end mig. Jeg føler mig aldrig forkert, sammen med Rikke. Hun har evnen, empatien og rummeligheden til at møde mig lige der hvor jeg er. Lige der hvor min sjæl græder. Der hvor jeg lider. Og så hjælper hun mig på smukkeste og mest jordnære vis, til at sætte min sjæl fri. Hun har vist mig vejen til hvordan jeg lever mit liv ud fra mit højere formål i livet.

Når jeg ser bare et halvt år tilbage, kan jeg næsten ikke tro den forandring der er sket. Jeg føler, at jeg har fået mit liv igen. Jeg har selvfølgelig lettere og sværere perioder – det er jo sådan det skal være. Men alt i alt, elsker, elsker elsker(!) jeg mit liv, og alle de muligheder jeg har, i kraft af at det er MIT liv. Jeg mærker kærligheden til alt omkring mig, og til tider føles min krop for lille til al det liv og kærlighed der bruser i mig. Det hele er kommet inde fra mig selv. Men jeg kunne ikke have gjort det alene.
Jeg vil til evig tid være taknemmelig for at have arbejdet med Rikke. Hun ikke er ikke bare en fantastisk inspirerende, modig og kærlig kvinde. Hun er også super dygtig på sit felt.

Det kan derfor ikke være nogen overraskelse, at jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger