Er du træt af at være træt og i underskud?

Råber du af dine børn og er ved at ædes op af dårlig samvittighed? Tænker du grimme ting om dig selv fordi du ikke føler du opnår det samme som alle andre? Har du et væld af gode intentioner der bare strander gang på gang? Er du led og ked af din krop? Er dit parforhold nær-dødt (eller i hvert tilfælde din sexlyst)? Har du svært ved at mærke hvad du vil og hvad du har lyst til? Eller mærker du hvad du vil, men kommer på en eller anden måde ikke i mål med det? Er der ikke plads og tid til dig? Føler du dig ensom?

Drømmer du om:

 • At mærke lykke-energi-bobler?
 • At have overskud til at dele ud af?
 • At finde balancen?
 • At lære at mærke din værdi?

Så læs mere her på siden, om Grundforløb i Selvværd.

HVAD ER GRUNDFORLØB I SELVVÆRD?
 • Et grundigt selvudviklingsforløb med fokus på DIG
 • 9 måneder spækket med undervisning og værktøjer, pakket let og lækkert med respekt for dit travle liv.
 • En gennemprøvet proces mod indre & ydre balance
 • Et gruppeforløb med nærvær, fællesskab og FULD accept af dig.
 • Et trygt forløb med sparring fra din personlige mentor.
HVORFOR SELVVÆRD?
 • Målet med Grundforløb i Selvværd er balance, midlet er selvværd. Jeg ser gennem mine selvværdsbriller og mener, at alt kan løses med et fundament i selvværd.
 • Når du mærker at du har værdi, for at være den du er, uden at omforme, uden at anstrenge, og kan leve dit liv ud fra den følelse af værdi, så slipper du krogene i dramaet.
 • Du behøver ikke at rode rundt i misforstået hensynstagen, i frygten for hvad de andre tænker, du behøver ikke længere yde mere end du naturligt har mulighed for. Eller gå fuldstændig i stå fordi du er bange for hvad andre tænker.
 • Du behøver ikke rode rundt i ja og nej, fordi du ved hvad du vil, og du ved at alle er bedst tjent med, at følge sine behov.
 • Du behøver ikke hele tiden at anstrenge dig, fordi du VED at du er et ordentligt menneske, der hver dag gør sit bedste for fællesskabet. 
  Det rum Rikke skaber på Grundforløb i Selvværd og møder sine deltagere i er fyldt med kærlighed og nærvær. Lige fra hjertet. Hun vandt lynhurtigt min tillid, så jeg har turde åbne op, og jeg er fra starten blevet mødt præcis som jeg er. Både i online gruppen og i klinikken har jeg kunne mærke varmen. Det har været meget givende for mig at være i en gruppe med andre kvinder, der alle har haft deres at slås med. Jeg har ofte kunne identificere mig med deres processer og de med mine. Jeg har aldrig haft følelsen af at være alene derinde. Det er et meget trygt og hjertevarmt forum.

Hvad har forløbene hos Rikke givet mig? Kort og godt; LIVSGLÆDE!Camilla Jahn Paulsen, deltager på Grundforløb i Selvværd, Mentoruddannelsen & Terapeutuddannelsen

  Selvværd er den værdi du mærker er knyttet til dig for at være den du er.

Hvad er selvværd?

Se med i videoen og få et bedre overblik over hvad vi arbejder med på Grundforløb i Selvværd

6 sikre tegn på at du får bonus i dit liv ved at arbejde med dit selvværd.

Du sammenligner dig med andre.
-Uanset om du altid vinder sammenligningen eller altid taber, så viser selve sammenligningen at dit selvværd trænger til arbejde, fordi det viser, at du dybest nede tror, at der findes et hierarki, hvor vi kan måle mennesker på en række parametre, for at fastslå deres værdi. Når du har gennemgået grundforløb i Selvværd ved du, og mærker du, at det er pisse ligegyldigt, hvordan naboens liv ser ud, det eneste vigtige er, hvordan dit eget føles.
Du har svært ved at mærke dig selv, dine behov og dine følelser.
-Når du slet ikke mærke noget, eller du er dybt forvirret over alt det du mærker, så er det et stensikkert tegn på, at dit selvværd har brug for et brush up, fordi når du ikke mærker, eller har svært ved at finde rundt i det du mærker, så er det fordi du på et tidspunkt har følt at det var bedst at du fjernede dig fra at være dig. Og nu er du blevet dygtig til at være noget andet end det du egentlig er. Når du laver et grundigt brush up p dit selvværd, så mærker du klart og tydeligt, at din eneste opgave, det eneste der giver mening, er at være hundrede procent dig – og stolt af det
Du står ikke ved dig selv og dine grænser
-Når du siger ja når du mener nej og nej når du mener ja, er det et stensikkert tegn på et selvværd der har brug for træning fordi, det betyder, at du tror du skal omforme dig, for at passe ind, være god nok, ikke være til besvær.
Du bruger tid på at gruble over hvad andre tænker om dig eller forventer af dig
-Når du bruger en (stor) del af din tid på, at være optaget af hvad andre mennesker tænker (eller siger) om dig, så er det (blandt andet) fordi, du tror at du er en lille smule forkert. Når du har gennemført Grundforløb i Selvværd så er du klar over, at du er så rigtig så man tror det er løgn.
Du presser dig selv
-Når du presser dig selv, har du et underliggende tema om, at du ikke er nok som du er. Når du lærer at mærke at du har værdi som den du ER, og ikke for det du gør og kan, behøver du ikke længere at presse dig for at opnå det du vil med dit liv.
Du kritiserer dig selv
-Når du hele tiden taler grimt til dig og slår dig selv oven i hovedet med en tung stegepande, har du en indre følelse af utilstrækkelighed, uanset hvordan dit liv ser ud. Når du træner dit selvværd, så opnår du en indre følelse af succes, uanset hvordan dit liv ser ud
  Åh, det giver så god mening, Rikke! Jeg kan godt fortælle dig, at der sker ting og sager her, altså på den mega gode postitive måde. Jeg tør næsten ikk sige det højt..men det gør der bare. Det er så dejligt! Kan mærke, at jeg udvikler mig SÅ meget for tiden.. jeg elsker det her forløb!! Deltager på Grundforløb i Selvværd 2018

Du lærer:

  • At slippe frygten for hvad andre tænker om dig og gå efter det der er fedt for dig
  • At få ro, nærvær og kærlighed i dine relationer
  • At droppe drama
  • At slippe gammel fastlåst skyld & skam
  • At stå fast når orkaner raser
  • At vælge det der opbygger dig og fravælge det der dræner dig
  • At propfylde dit badekar, så du får masser af energi og gejst
  • At forstå din fortid så den ikke længere skaber ballade i din nutid
  • At blive din egen bedste ven, og elske dig i sådan en grad, at du kan sprede kærlighed ud til mennesker omkring dig uden at tømme dig selv.
  • At finde din balance
  • At elske dig og den du er
 • At leve et liv der passer til dig

D. 02. marts 2020 begynder det 10. hold på Grundforløb i Selvværd.

Forløbet har ændret livet hos flere hundrede kvinder og deres familier. Alle kvinderne er kommet ud på den anden side med mere magt over deres eget liv, med en styrket relation til deres partner, med mere nærvær til deres børn, med kontakt til deres mavefornemmelse og passion, med respekt og kærlighed til dem selv og deres krop, med ro & balance. Alle kvinder får, gennem mentorordningen, støtte, sparring og masser af hep, og et par ekstra øjne, der sørger for, at ingen glider ud, ikke følger med. Alle gennemfører.

Skal jeg spise noget bestemt?
Nej! DU skal spise det du har brug for. På Grundforløb i Selvværd arbejder vi med næring. Altså vi arbejder med kosten som en vigtig del af dét at du bliver din egen bedste ven. At du behandler dig ordentligt, med respekt og med Kærlighed. Men hvilken mad, der giver dig den fornemmelse, at du bliver fyldt op, det har vi ingen holdning til. Vi støtter dig i, at du vælger det, som du mærker er godt for dig.
Kræver det meget tid?
Mnja (er det ikke dejligt med et klart svar? 😉 Det jeg mener er, at Grundforløb i Selvværd er omfattende, men det meste af din læring foregår ved, at du tager undervisningen ind, og så er den med dig i din underbevidsthed og ligger og arbejder i dig hele tiden. Så den tid du bruger, bruger du primært mens du passer resten af dit liv.
Du skal regne med at sætte hver mandag aften af til undervisning og spørgetimer. Alt er tilgængeligt for dig i dit online-rum, så hvis du ikke har mulighed mandag aften, så gør du det på hvilket som helst tidspunkt der passer dig.
Der ud over er der de 3 workshop-dage hos mig, og så den tid du vælger at bruge i den lukkede facebookgruppe på at sparre med de andre deltagere.
Skal jeg dele mig i gruppen?
Nej der er intet krav, overhovedet, om at du skal dele dig i gruppen, og det er meget individuelt hvor meget de forskellige kursister gør brug af facebookgruppen.
Hvad er det med den der mentor-ordning?
Når du begynder på Grundforløb i Selvværd, så bliver du tilknyttet en studerende på Mentoruddannelsen i Selvværd. Hun vil hjælpe dig igennem Grundforløb i Selvværd og bidrage til, at du føler dig mest muligt set, og at du får det optimale ud af forløbet.
Din mentor er en kvinde, der har gået den vej, som du skal til at gå. Hun lytter og forstår.
Hvor meget du vil bruge din mentor, er helt op til dig.
Hvad hvis jeg lige er gået ned med stress?
Hvis du lige er gået ned med stress, så er det ikke tid til selvudvikling. I den første kritiske fase, har du brug for ro og hvile, og slippe alle krav og forventninger til dig selv.
Hvis du føler at du er igennem den første fase, så er det helt fint at deltage på Grundforløb i Selvværd. Alle der starter er mere eller mindre i knæ, og forløbet er derfor bygget op sådan, at vi starter meget stille og roligt ud, har fokus på søvn, vand, meditation og ro, og derfor kan de fleste være med. Er du i tvivl om, om du er klar til at begynde, så er du naturligvis velkommen til, at sende mig en mail her, så finder vi sammen ud af det.
  Jeg er SÅ taknemmelig for at være igang med det her, det er så fantastisk materiale – jeg føler mig så lykkelig og rørt når jeg får materialet og når jeg læser i gruppen. Det giver så meget mening , selvom det er svært, forvirrende osv.

TAK tak tak tak♥Deltager på Grundforløb i Selvværd 2018

.

Drømmer du om at:

 • Opnå balance i dig, din familie, dit liv og dit arbejdsliv
 • Få mere energi og overskud
 • Opnå ro og ligeværd i dig og dine relationer
 • Få adgang til mavefornemmelse og intuition
 • Blive færdig med selvkritik
 • Slutte fred med din krop
 • Droppe drænende sammenligninger med andre
 • Mærke passion og boblen
 • Slippe frygten for hvad andre tænker og bare leve det liv der passer til dig
 • Opleve den selvtilfredshed der opstår når du mærker at du har værdi som den du er
 • Genvinde din indre styrke
 • Blive modig nok til at være dig
 • Lære balancen mellem at give både til dig og til andre mennesker
 • Få ro i hovedet og fred i hjertet.

De her kvinder deltager på Grundforløb i selvværd?

Frøken Smerte

Her er frk Smerte. Frk Smerte vil alle det bedste. Hun er enormt god til at mærke og hjælpe andre mennesker. Frk Smerte gør aldrig noget væsen af sig selv. Hun lader allerhelst andre mennesker om at fylde. Hun kan bedst li’ at observere, for så kan hun bedst holde styr på hvordan de andre

Frøken Pres

Her er Frk Pres. Frk Pres er faktisk rimelig sej. Hun er god til at sætte sig mål, og bide sig fast i dem. Hun er hurtig og effektiv, og går gerne forrest. Hun er god til at lave lister og få organiseret. Frk Pres stiller ret høje krav til sig selv, og hun lever det meste af tiden

Frøken Svigt

Her er Frk Svigt. Frk Svigt vil egentlig bare gerne ha’ det lidt rart. Og hyggeligt. Hun kan godt li’ at snakke og grine i en god stol over noget dejligt mad. Nu skal vi ha’ det lidt hyggeligt“- siger hun på en god dag, og bager en kage. Men Frk Svigt er træt. Og har svært ved at overskue det hele.

At starte på Grundforløb i selvværd er den bedste beslutning jeg har taget og den bedste investering jeg nogensinde har gjort.Heidi Korngaard

Jeg har haft det skidt i mange år og har ikke rigtigt kunne få bugt med det. Jeg var aldrig glad, og var meget ked af det. Jeg ville bare være alene og mig selv, for så skulle jeg ikke forholde mig til, at folk skulle kunne lide mig. Jeg lukkede mig inde og lukkede meget sjældent andre ind, for så var jeg sikker på ikke at blive svigtet igen.

GRUNDFORLØBET I SELVVÆRD ER FOR DIG DER:
 • Er klar til at smide din emotionelle rygsæk, tømme den, undersøge indholdet, og tage et kritisk blik på hvad der skal med videre på din rejse, og hvad der skal blive liggende.
 • Er villig til at kigge dybest i dig.
 • Er klar til at blive din egen bedste ven, Har lyst til at sætte fut på din udvikling ved at indgå i et fællesskab
 • Vil arbejde med dit fundament
 • Vil lære at mærke kærlighed til dig
 • Vil have sparring undervejs i din proces
HVORFOR SKAL DU TAGE NETOP DET HER FORLØB?:
 • Grundforløb i Selvværd har ingen faste mål og regler som du skal passe ind i.
 • Du får et væld af metoder og redskaber så du kan vælge hvilke der passer til dig, og som kan få lige præcis dig der hen hvor du gerne vil.
 • Mit hold og jeg, tager dig i hånden og viser dig den vej, som vi selv har gået.
 • Her er der TID og NÆRVÆR til hele dig og hele din proces.
 • Her er der en grundtro på, at du ved hvad der er sandt for dig.
 • Vi møder dig der hvor du er.

DE 9 MODULER

 
 
 
 
 
 
Jeg var meget i tvivl inden jeg meldte mig til onlinekurset, for jeg havde prøvet noget lignende (troede jeg!) og der var jeg ikke så glad for formen med onlineundervisning. Men jeg meldte mig til og hold nu op, hvor er jeg lykkelig over den beslutning. Hver mandag når der er onlineundervisning, så glæder jeg mig som et lille barn. Alle de temaer, som vi gennemgår rammer fuldstændig plet og Rikkes evne til at forklare tingene er helt fænomenal. Jeg har aldrig følt det mærkeligt, at undervisningen var online. Det har fra dag ét føltes som om jeg var i samme rum som Rikke og de andre deltagere. Alle deltagerne har kunne stille spørgsmål til Rikke undervejs, og de er blevet besvaret med den største empati og skarphed på den kærlige måde.Marie Hagemann

Det får du:

 • Et gennemarbejdet forløb, spækket med grundigt testede redskaber.
 • Tilknytning til egen mentor.
 • 18 temaer (frigives mandag aften, se kalender nederst på siden) Spændende temaer der hver gang giver dig undervisningsvideoer, lydfiler, meditationer, guides, tests, worksheets og meget meget mere. Alt sammen gennemprøvet og ordnet så du får aller mest ud af det. Alt materiale ligger pakket let og overskueligt til dig, med udførlige guides og anvisninger.
 • 14 live-calls hvor du kan stille alle de spørgsmål du vil. Alle livecalls bliver optaget og lagt til dig i dit onlinerum.
 • 3 åbent-hus lørdage i vidunderlige Lerchehuset. De dage er spækket med undervisning, yoga, meditationer, mindfullness, gode samtaler, masser af spørgetid og netværk
 • Mentor-ordning der giver dig nærhed og tryghed.

Det får du også:

 • Et hold fyldt med ligesindede, kærlige og accepterende damer.
 • Gennemprøvede metoder og redskaber
 • Følelsen af at høre til
 • Et fristed hvor det bare handler om dig og ikke alle dem du ellers skal være noget for
 • Et fællesskab hvor du ALTID bliver mødt med forståelse og accept af hele dig
 • Et forum helt fri fra fordømmelse
 • Din egen mentor der følger dig gennem din udvikling
SÅDAN FOREGÅR DET:
 • Hver anden mandag klokken 20 frigives dit tema i dit onlineforum.
 • Alt ligger pakket og klart til dig. Lækkert og overskueligt. Der vil være udførlige guides til alt.
 • 14 mandage har vi fælles online spørge timer Vi begynder klokken 20 og er færdige når du er færdig med at spørge
 • Spørgetimerne bliver optaget og lagt i dit digitale rum.
 • 3 lørdage har vi åbent hus i Lerchehuset hvor vi mødes til undervisning, mindfulness, meditationer, yoga, the og snacks og gode snakke. Du kan møde Rikke, og hele holdet bag, og sparre med alle de andre deltagere.
 • I den fælles facebookgruppe kan du dele alle dine ups and downs, og sparre med alle de andre deltagere på grundforløb.
 • Din personlige mentor vil være der for dig undervejs.
DU SKAL VÆRE VILLIG TIL:
 • At se dybest i dig
 • Tage ethundredeprocent ansvar for dine følelser
 • Droppe fixeriet og tage fat om roden
 • Indgå i det hårdeste, men vigtigste arbejde du nogensinde har gjort
 • Gå fordomsfrit ind i fællesskabet

DET SKAL DU VIDE:
 • Jeg sætter en kærlig, men bestemt finger, der hvor det gør ondt, det bringer dig helt tæt på det fastlåste i dit liv, de gamle historier, og det vil sige, at du kommer tæt på følelser som kan føles udfordrende. Derfor skal du være indstillet på, at arbejdet kan føles konfrontatorisk og direkte.
 • Du må ikke deltage på Grundforløb i Selvværd, når du netop er blevet sygemeldt med stress. Det er først tid til at slappe og komme til kræfter. Der efter er udvikling godt. Skriv til mig hvis du er i tvivl om, om du er klar.
 • Du må ikke deltage på Grundforløb i Selvværd, og samtidig modtage stærk medicin (hverken for fysiske eller psykiske symptomer) uden at fortælle om det, og uden at vi konsulterer din læge.
 • Du er ansvarlig for at fortælle mig alt der er relevant. Jeg kan (og vil) ikke gætte det
 • Din tilmelding er bindende de første 5 måneder.
 • Det er den fordi vi i de måneder arbejder med de dybeste spor i dig, alt det der er sværest at være med.
 • Cirka 15% af alle deltagerne på Grundforløb i Selvværd får trang til at flygte fordi de føler at det er et håbløst projekt. Jeg står på den anden side og ved, at det er det ikke, for jeg har set det vende mere end hundrede gange.

TILMELDING.

Tilmeld dig nu og spar  3.000,-

(2 pladser med besparelse tilbage) 

BONUS

Tilmeld dig Grundforløbet nu, og få adgang til 2 fantastiske bonusser der vil hjælpe dig til at begynde din personlige udvikling allerede i dag

BONUS 1: SELVVÆRD NO1

Selvværd No1 er et onlinekursus der er opdelt i 4 trin, og du får adgang til alle 4 trin så snart du tilmelder dig, så du kan passe din udvikling præcis som det fungerer bedst for dig.

Du kan lytte til lydfilerne og se videoerne præcis når det passer bedst ind i dit liv.

BONUS 2: MINI WORKSHOP
Vidunderlige Kristina fra KrisPilates har lavet os en mini-workshop om vejrtrækning.

Vejrtrækningen er din direkte adgang til dig og dit nervesystem, og er den mest effektive måde til at begynde at få ro på dig, og til at lære at mærke dig og den du er.

Dit åndedræt er dit vigtigste redskab til at skabe ro, flow og balance i dig.  Jo mere du træner dit åndedræt, jo lettere vil det være for dig, at få adgang til din krop, og at bringe din krop i den tilstand du har brug for, selv i de mest pressede situationer. Kristina, www.krispilates.dk

Her kan du få et overblik over de vigtigste datoer

Kalender Grundforløb

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg dele betalingen op?
Ja det kan du lige tro du kan. Når du trykker på tilmeldingsknappen får du automatisk 2 muligheder: enten at betale det fulde beløb, eller at dele betalingen op i 12 rater (der er ingen merbetaling ved rateopdeling) Hvis der er en anden opdeling der passer dig bedre, så sender du mig en mail her.
Hvad nu hvis jeg ikke kan komme alle tre lørdage, hvor der er åbent hus?
Lørdagene på Grundforløb i Selvværd bliver fede, men du går ikke glip af pensum. Vi skal lave drop-in yoga og afspænding hele dagen i det ene lokale, og så skal vi drikke the og spise snacks og snakke og spørge og grine i det andet lokale. Alt er fuldstændigt frivilligt.
Skal man have en computer
Nej du behøver slet ikke have en computer, og der er slet heller ikke noget behov for, at du er et teknisk geni (jeg er bestemt IKKE). Jeg anbefaler at du tidligt i forløbet går ind i dit online-rum og orienterer dig via en computer. Der har du et bedre overblik. Men alt kan klares let og forståeligt via en smartphone eller en tablet (og selvfølgelig også via en computer hvis du har en)
Hvad hvis jeg er i knæ og ikke har overskud, kan jeg så stadig være med?
Ja! Det kan du tro du kan. Hele grundforløb i selvværd er opbygget og afstemt sådan, at vi starter stille og roligt ud. I år er mit 8.år og jeg har justeret og forbedret og rettet til hvert år, og alle kan være med i tempoet.
Hvad hvis jeg ikke har lyst til at deltage på workshops?
Det er helt ok. Fuldstændig. Det behøver du ikke. Men det kan være, at din mentor, i løbet af dit forløb, vil spørge ind til det, så vi sikrer os, at det er et fedt fravalg, og ikke en frygt for at møde op. Hvis det viser sig at være det sidste, så tilbyder vi dig al den støtte du har brug for. Men ALT er frivilligt, og vi presser ikke på.