Har du besluttet hvad dit liv skal indeholde

Hvad er meningen med livet?

Jeg har skrevet om det før. Min største frygt. Eller i hvert tilfælde en af mine største. At ligge på mit dødsleje og tænke:

 –“Holy crap!! Hvorfor troede jeg, at det var DET der var vigtigt??”. 

Jeg tænker simpelthen så tit på det. Hvordan de fleste af os fiser rundt i vores hamsterhjul.

Uden at ane hvorfor? Uden at have taget stilling til hvorfor vi hjuler rundt? Hvor vi skal hen? Og hvorfor?

Jeg tænker, at vi er ude i en af de store her!!

Hvad er meningen med livet?

Og det tror jeg bare vi glemmer at tage stilling til og have en mening om. Sådan havde jeg det før. Jeg havde aldrig tænkt over det, sådan på et overordnet plan i hvert fald.

Tænkt over hvad mit liv skulle indeholde. Handle om. Jeg fulgte bare med. Jeg drønede bare rundt for at nå noget,s om jeg i virkeligheden ikke vidste hvad var. Jeg tror måske, at jeg ikke vidste, at jeg selv kunne bestemme. Styre hvad og hvem der skulle være i mit liv. Jeg lod mig styre.

  • Af livet.
  • Af tilfældighederne.
  • Af andre mennesker.

Fordi jeg ikke havde gjort mig det klart, hvad der i virkeligheden er vigtigt for mig. Hvad det er jeg sætter pris på og synes er vigtigt. Hvad der gør mig glad og giver mig mening. Fordi jeg ikke havde gjort mig det klart, så ville jeg bare have det hele. Alt hvad der umiddelbart fremstod som dejligt, smukt, sjovt, skønt eller fint, det ville jeg have og hvis andre havde det, så var jeg misundelig. Hvis andre havde noget godt, så troede jeg, at jeg var mindre værd, hvis jeg ikke også havde det og derfor var mit liv præget af utilfredshed. For det er ikke muligt, at have ALT.

“Jo det er da” tænker du måske.“Alt er muligt. Det siger du jo selv”.

Men…

  • Det er ikke muligt både at bo i byen og på landet.
  • Det er ikke muligt både at have store smukke blomsterbede i haven, og have en have uden vedligeholdelse.
  • Det er ikke muligt at have børn og ikke at have børn
  • Det er ikke muligt at være i et parforhold og ikke at være det.

Det ER muligt, at få alle vores drømme opfyldt. Men kun når vi har fundet frem til, hvad der i virkeligheden er det vi ønsker og drømmer om.

I dag øver jeg mig i at tage det ansvar. At turde vælge. Jeg øver mig i at forstå, at det rent faktisk er mig der bestemmer. Det er mig der skaber mit liv. Jeg har muligheden for at fylde det med det der er vigtigt for mig. Jeg har besluttet, sammen med Sebastian, hvad der er vigtigt for os. Hvilke værdier, mål og drømme der betyder noget for os. Og dem går vi benhårdt efter.

Og det er en kæmpe befrielse

Fordi det betyder, at jeg ikke behøver være misundelig eller føle mig mindreværd, når andre har noget der er dejligt og så betyder det samtidig, at når vi bliver misundelige, når vi føler os mindre værd, for det gør vi selvfølgelig også ind i mellem, så er det et tegn til, at vi skal tilbage.

Og mærke hvad er det, der er vigtigt for os.

Vil du opdage hvad der er vigtigt for dig? Klik her

Kys & Kærlighed

 

 

Grundforløb i selvværd er for dig der:

Sammenligner dig med andre.
-Uanset om du altid vinder sammenligningen eller altid taber, så viser selve sammenligningen at dit selvværd trænger til arbejde, fordi det viser, at du dybest nede tror, at der findes et hierarki, hvor vi kan måle mennesker på en række parametre, for at fastslå deres værdi. Når du har gennemgået grundforløb i Selvværd ved du, og mærker du, at det er pisse ligegyldigt, hvordan naboens liv ser ud, det eneste vigtige er, hvordan dit eget føles.
Har svært ved at mærke dig selv, dine behov og dine følelser.
-Når du slet ikke mærke noget, eller du er dybt forvirret over alt det du mærker, så er det et stensikkert tegn på, at dit selvværd har brug for et brush up, fordi når du ikke mærker, eller har svært ved at finde rundt i det du mærker, så er det fordi du på et tidspunkt har følt at det var bedst at du fjernede dig fra at være dig. Og nu er du blevet dygtig til at være noget andet end det du egentlig er. Når du laver et grundigt brush up på dit selvværd, så mærker du klart og tydeligt, at din eneste opgave, det eneste der giver mening, er at være hundrede procent dig – og stolt af det
Ikke står ved dig selv og dine grænser
-Når du siger ja når du mener nej og nej når du mener ja, er det et stensikkert tegn på et selvværd der har brug for træning fordi, det betyder, at du tror du skal omforme dig, for at passe ind, være god nok, ikke være til besvær.
Bruger tid på at gruble over hvad andre tænker om dig eller forventer af dig
-Når du bruger en (stor) del af din tid på, at være optaget af hvad andre mennesker tænker (eller siger) om dig, så er det (blandt andet) fordi, du tror at du er en lille smule forkert. Når du har gennemført Grundforløb i Selvværd så er du klar over, at du er så rigtig så man tror det er løgn.
Presser dig selv
-Når du presser dig selv, har du et underliggende tema om, at du ikke er nok som du er. Når du lærer at mærke at du har værdi som den du ER, og ikke for det du gør og kan, behøver du ikke længere at presse dig for at opnå det du vil med dit liv.
Kritiserer dig selv
-Når du hele tiden taler grimt til dig og slår dig selv oven i hovedet med en tung stegepande, har du en indre følelse af utilstrækkelighed, uanset hvordan dit liv ser ud. Når du træner dit selvværd, så opnår du en indre følelse af succes, uanset hvordan dit liv ser ud
MODTAG INSPIRATION TIL MERE OVERSKUD OG ENERGI I DIT LIV
TILMELD DIG BREVE FRA RIKKE