Jeg var endnu engang endt i en situation hvor jeg følte mig som verdens dårligste mor og kone – og aller mest havde lyst til at flygte fra det hele, for alles bedste.

Derfor tilmeldte jeg mig Grundforløb i selvværd, og det er noget af det bedste der nogensinde er sket for mig. Rikke er fuldstændig fantastisk. Hun er sindssyg skarp og hendes teori er så livsomvæltende, at alle kvinder burde gennemgå forløbet. Jeg har fået så mange aha-oplevelser at det er skræmmende. Jeg kan ikke engang nævne dem alle, om jeg så skrev en roman.

Jeg har lært at have tillid til at alt er som det skal være. Det har givet mig et enormt overskud både fysisk og psykisk. Jeg har lært at lytte til mig og mine egne behov. Jeg har lært at hvis det dræner mig, så duer det ikke -dette kan ændre hele dit liv, på en måde som du først forstår når du er i det! Jeg har lært at opdage at jeg er på vej nedad, før det er for sent og jeg er helt nede, hvilket har ændret mit forhold til mine børn og mand markant. Jeg har lært at det ikke altid er i mig problemerne opstår, men at det også kan være i min mand eller andre personer som jeg møder i min hverdag.

Alt i alt har dette år været et helt vildt år, hvor jeg har lært mig selv så meget bedre at kende og jeg har gennemgået en kollossal udvikling, som jeg absolut ikke ville have været foruden. Samtidig har jeg lært en masse skønne kvinder at kende, som er i nøjagtig samme båd som mig.

Hermed giver jeg min varmeste anbefaling til Rikke