Katrine-Rankenberg-Frey

Uanset hvor mange gange du kommer med det samme problem i forskellige udgaver, så er det bare HELT OK og mega-blæret, at du gør det!Katrine Rankenberg Frey

Der er virkelig mange dejlige ting ved Rikke(!), men hvis jeg skal hive to ting frem, så er det hendes store rummelighed og hendes evne til at stille lige de rigtige spørgsmål!

Uanset hvor dum og træls du synes din situation er, så formår Rikke at få dig ned på jorden til dig selv og vise dig, hvorfor du står der (igen) og hvordan du kommer videre derfra. Det er ret vildt. Ja, det er så.

Grundforløb i Selvværd hos Rikke, har jeg lært mange ting og haft flere Aha-oplevelser! Jeg vil sige, at jeg stadig ind i mellem gør de samme ting, som jeg altid har gjort – men forskellen er, at nu gør jeg det bevidst. Jeg kender konsekvensen af mine handlinger og dem må jeg vælge at tage med. Uanset om det er godt eller skidt.

Og dét gør en kæmpe forskel i mit liv – at jeg VED, jeg har et valg. Hver gang!