Jeg havde knoklet og presset, og alligevel var der intet, der virkede. Jeg havde udvisket mig selv så meget, at jeg var tæt på at være ingen.Louise

Da jeg begyndte på Grundforløb i Selvværd, var jeg nået til et punkt, hvor jeg ikke kunne mere. Hvor alle løsninger var brugt op. En tom skal. Og det smertede som en fysisk skærende smerte i mit bryst. Egentlig meldte jeg mig til Grundforløb i selvværd, fordi jeg ville fixes, så jeg kunne yde mere, gøre mere, præstere mere, være mere. Jeg havde den her drøm om det perfekte liv uden smerte. Jeg blev ikke fixet, og jeg fik ikke det perfekte liv. I stedet fik jeg noget meget bedre: jeg fik mig. Jeg lærte at mærke, jeg lærte at elske mig selv, jeg lærte selvomsorg, jeg lærte at tage mig selv i hånden, når noget føltes svært.

Og vigtigst af alt så lærte jeg, at jeg ikke skal fixes, at jeg er præcis, som jeg skal være.

Nu ved jeg, at jeg ikke skal skære stykker af mig for at være i verden. Jeg føler det i hver en celle, og det fylder mig med en ro, der flyder ud og skaber ro i mit liv. Det er magisk at opleve, at når jeg er i tillid og flow, så opstår der pludselig de vildeste ting i mit liv. Så opløses de fastlåste konflikter og nye muligheder dumper ned i mit skød.

Støder jeg stadig ind i problemer? Ja! Er mit liv rosenrødt? Nej! Kan jeg stadig være træls og umulig? Ja, det kan du tro. Men forskellen er nu, at jeg VED, hvad jeg skal gøre for at komme videre. At jeg har så mange værktøjer, at jeg bliver helt svimmel og dybt taknemmelig.Og den allervigtigste forskel er, at jeg nu fyldes af en forventningens glæde, når jeg støder ind i et nyt tema, som jeg skal bearbejde.At jeg er taknemmelig over, at jeg kommer dybere ned i mig, og at der på den anden side venter et endnu friere liv.

Rikke er alle pengene værd.

Et helt år – bare til dig, hvor du du har tid til at være god mod dig og kan spejle dig i andre kvinders historie. Det har været det bedste og mest betydningsfulde år i mit liv.

Mange kærlige hilsner fra Louise