Marie-Hagemann

Jeg har lyst til at fortælle alle, hvor fantastisk det er at være med på Rikkes onlineforløb. Jeg kan slet ikke lade være. Det er det mest givende, kærlige og udfordrende forløb jeg kan forestille mig.Marie Hagemann

Jeg var meget i tvivl inden jeg meldte mig til onlinekurset, for jeg havde prøvet noget lignende (troede jeg!) og der var jeg ikke så glad for formen med onlineundervisning. Men jeg meldte mig til og hold nu op, hvor er jeg lykkelig over den beslutning. Hver mandag når der er onlineundervisning, så glæder jeg mig som et lille barn. Alle de temaer, som vi gennemgår rammer fuldstændig plet og Rikkes evne til at forklare tingene er helt fænomenal. Jeg har aldrig følt det mærkeligt, at undervisningen var online. Det har fra dag ét føltes som om jeg var i samme rum som Rikke og de andre deltagere. Alle deltagerne har kunne stille spørgsmål til Rikke undervejs, og de er blevet besvaret med den største empati og skarphed på den kærlige måde.

Der er altid tid til alle og der er ingen dumme spørgsmål. Jeg har altid følt mig meget tryg i det forum.

Den lukkede gruppe på Facebook har jeg brugt til at få vendt en masse tanker. Tanker der ofte kommer frem efter mandagens undervisning. Når der er noget, der har rørt sig i mig og som jeg har ville have input til, så har jeg skrevet derinde. Dybt personlige ting. Præcis som de andre deltagere på forløbet. Der er ingen hemmeligheder derinde, og det er så fantastisk befriende. Jeg har altid haft oplevelsen af at blive mødt med den største respekt lige meget, hvad jeg har delt med de andre. Jeg er så imponeret over Rikkes evne til at få stillet skarpt på det vigtige i det, jeg og de andre skriver. Hun har en så vild evne til at få det frem, der batter. Og hun gør det altid med kærlighed og tålmodighed. Det fede ved gruppen er, at feedbacken kommer virkelig hurtigt. Jeg skal ikke gå og vente en uge, som hvis jeg skulle hen til en coach og drøfte mine tanker. Jeg kan få det ud med det samme og få hjælp til at finde ud af, hvad det i virkeligheden handler om.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at Rikkes forløb har ændret mit liv og min tilgang til mig selv og verden for altid. Jeg er ikke i mål og det tror jeg heller aldrig, at jeg kommer, men jeg har fået nogle fantastiske redskaber til at skabe det liv, jeg gerne vil have. Så hvis nogen spørger mig om jeg kan anbefale Rikkes onlineforløb, så må der lyde et rungende ja fra mig.