Marie-Louise

Rikke, dit nærvær, din rummelighed, din indlevelse, din evne til at møde os, lige præcis der hvor vi er – kærligt og præcist. Det er for mig endnu mere ubetaleligt end alt andet.Marie Louise

Man kan sagtens booke konsultationer og workshops mange andre steder – der er tonsvis! Men du; du formår at være tilstede på en helt anden måde. Så man helt glemmer at det er dit arbejde. DU er ubetalelig! Havde jeg alverdens penge betalte jeg gladelig endnu mere. Du deler dig selv på en måde, som jeg aldrig har oplevet før. Så ærligt og tydeligt! Man mærker dig! Man ved du er der. Man ved man aldrig bliver svigtet. Man ved bare, at der sidder en i den anden ende, og kun vil en det bedste.

Og, sorry to say, det får man ikke mange andre steder!

Jeg er så taknemmelig for dig, Rikke. Uden dig, havde jeg stadig forsøgt at kæmpe mig igennem et liv der slet ikke passer til mig. Jeg havde stadig troet, at hvis jeg knokler længe nok. Og hårdt nok, så ventede lykken lige omme på den anden side. Og hvis lykken ikke var der, så kunne det kun være fordi jeg ikke havde knoklet hårdt nok.

Nu ved jeg, at det er det modsatte der gør sig gældende. Nu ved jeg, at kæmpe og knokle. Pres og svigt. Er lige præcis det, der kan holde mig fast i et liv, der aldrig vil gøre mig lykkelig. Og at kærlighed, omsorg og ro til mig, er det der skaber lykken. Så behøver vi ikke så meget andet, vel?

Selvom jeg stadig øver mig. Og selvom jeg endnu ikke er klar til at slippe dig. Så ved jeg bare at jeg er på rette vej. Og lige præcis der hvor jeg skal være. Og når jeg oplever smerte. Når jeg synes det hele er svært. Så skal jeg ikke længere flygte – i knokle, kæmpe, pres. For nu kan jeg rumme det. Nu tør jeg rumme det. Og mærke hvad der er på spil. Mine brikker begynder at falde på plads. Det har taget tid, men jeg ved at alt er godt.

Tak for dig, din pokkers fantastiske kvinde