Mod og mavefornemmelse

Jeg tror det er mig. Jeg tror det er essensen af det jeg laver. Det er sådan jeg lever. Sådan jeg stræber efter at leve. Hver eneste dag. Det er det jeg giver videre.

Mod til at være dig. Hele dig. Til at stå ved dig. Til at tro på, at du er præcis som du skal være. Modet til at mærke din sandhed og stå ved den. Mod til at møde verden med oprejst pande. Mod til at reflektere. Mod til at turde. Mod til at gå i mod strømmen. Mod til at gå din egen vej. Modet til at være ærlig, sårbar og til at dele ud af dig. Mod til at give og tage.

Mærke din mavefornemmelse. Din intuition. At fjerne alt det der forstyrrer. Skrælle løgene af. Fjerne støjen på linjen. At skrue der ned hvor du har muligheden for at mærke essensen af dig. Mærke din sandhed. Mærke din retning. Mærke din passion. Mærke din holdning. Mærke din lyst. Mærke din mavefornemmelse og leve efter den og leve et liv med fødderne solidt plantet i jorden. Så du bliver stående. Uanset styrken på stormvejret. Uanset hvad de andre siger. Uanset hvad de andre tænker. Og uanset hvad de andre gør. Uanset om verden brænder ned. Så står du. Så står jeg.

Lige der hvor det passer os. Og der står vi sgu godt. Bedst

  Står du der hvor du vil? Står du der hvor det passer dig bedst?

Jeg stod ikke der. Jeg stod faktisk ad helvede til. Jeg havde knapt nok fodfæste. Det mindste pust blæste mig omkuld. Fordi jeg ikke anede hvem jeg var. Jeg anede ikke hvad der var vigtigt for mig. Jeg anede ikke hvad jeg ville og det sled mig ned. Langt langt ned. Helt der ned hvor jeg måtte ned at ligge.

Og hvordan kom jeg så op igen?

Jeg besluttede mig simpelthen for, at jeg ville begynde at behandle mig selv pænt. Ordentligt. Jeg ville behandle mig, som jeg behandlede andre mennesker.

  • Med respekt.
  • Med omsorg.
  • Med accept.

Så der begyndte jeg. Med at dække mine behov. Sætte nydelse før ydelse. Leve efter lyst.

SÅ når jeg behandler mig ordentligt. Så stoler jeg på mig selv. Og så bliver jeg modig.

Mega modig

 

 

Grundforløb i selvværd er for dig der:

Sammenligner dig med andre.
Har svært ved at mærke dig selv, dine behov og dine følelser.
Ikke står ved dig selv og dine grænser
Bruger tid på at gruble over hvad andre tænker om dig eller forventer af dig
Presser dig selv
Kritiserer dig selv

 

MODTAG INSPIRATION TIL MERE OVERSKUD OG ENERGI I DIT LIV

TILMELD DIG BREVE FRA RIKKE