Mod og mavefornemmelse

Jeg tror det er mig. Jeg tror det er essensen af det jeg laver. Det er sådan jeg lever. Sådan jeg stræber efter at leve. Hver eneste dag. Det er det jeg giver videre.

Mod til at være dig. Hele dig. Til at stå ved dig. Til at tro på, at du er præcis som du skal være. Modet til at mærke din sandhed og stå ved den. Mod til at møde verden med oprejst pande. Mod til at reflektere. Mod til at turde. Mod til at gå i mod strømmen. Mod til at gå din egen vej. Modet til at være ærlig, sårbar og til at dele ud af dig. Mod til at give og tage.

Mærke din mavefornemmelse. Din intuition. At fjerne alt det der forstyrrer. Skrælle løgene af. Fjerne støjen på linjen. At skrue der ned hvor du har muligheden for at mærke essensen af dig. Mærke din sandhed. Mærke din retning. Mærke din passion. Mærke din holdning. Mærke din lyst. Mærke din mavefornemmelse og leve efter den og leve et liv med fødderne solidt plantet i jorden. Så du bliver stående. Uanset styrken på stormvejret. Uanset hvad de andre siger. Uanset hvad de andre tænker. Og uanset hvad de andre gør. Uanset om verden brænder ned. Så står du. Så står jeg.

Lige der hvor det passer os. Og der står vi sgu godt. Bedst

  Står du der hvor du vil? Står du der hvor det passer dig bedst?

Jeg stod ikke der. Jeg stod faktisk ad helvede til. Jeg havde knapt nok fodfæste. Det mindste pust blæste mig omkuld. Fordi jeg ikke anede hvem jeg var. Jeg anede ikke hvad der var vigtigt for mig. Jeg anede ikke hvad jeg ville og det sled mig ned. Langt langt ned. Helt der ned hvor jeg måtte ned at ligge.

Og hvordan kom jeg så op igen?

Jeg besluttede mig simpelthen for, at jeg ville begynde at behandle mig selv pænt. Ordentligt. Jeg ville behandle mig, som jeg behandlede andre mennesker.

  • Med respekt.
  • Med omsorg.
  • Med accept.

Så der begyndte jeg. Med at dække mine behov. Sætte nydelse før ydelse. Leve efter lyst.

SÅ når jeg behandler mig ordentligt. Så stoler jeg på mig selv. Og så bliver jeg modig.

Mega modig

 

 

Grundforløb i selvværd er for dig der:

Sammenligner dig med andre.
-Uanset om du altid vinder sammenligningen eller altid taber, så viser selve sammenligningen at dit selvværd trænger til arbejde, fordi det viser, at du dybest nede tror, at der findes et hierarki, hvor vi kan måle mennesker på en række parametre, for at fastslå deres værdi. Når du har gennemgået grundforløb i Selvværd ved du, og mærker du, at det er pisse ligegyldigt, hvordan naboens liv ser ud, det eneste vigtige er, hvordan dit eget føles.
Har svært ved at mærke dig selv, dine behov og dine følelser.
-Når du slet ikke mærke noget, eller du er dybt forvirret over alt det du mærker, så er det et stensikkert tegn på, at dit selvværd har brug for et brush up, fordi når du ikke mærker, eller har svært ved at finde rundt i det du mærker, så er det fordi du på et tidspunkt har følt at det var bedst at du fjernede dig fra at være dig. Og nu er du blevet dygtig til at være noget andet end det du egentlig er. Når du laver et grundigt brush up på dit selvværd, så mærker du klart og tydeligt, at din eneste opgave, det eneste der giver mening, er at være hundrede procent dig – og stolt af det
Ikke står ved dig selv og dine grænser
-Når du siger ja når du mener nej og nej når du mener ja, er det et stensikkert tegn på et selvværd der har brug for træning fordi, det betyder, at du tror du skal omforme dig, for at passe ind, være god nok, ikke være til besvær.
Bruger tid på at gruble over hvad andre tænker om dig eller forventer af dig
-Når du bruger en (stor) del af din tid på, at være optaget af hvad andre mennesker tænker (eller siger) om dig, så er det (blandt andet) fordi, du tror at du er en lille smule forkert. Når du har gennemført Grundforløb i Selvværd så er du klar over, at du er så rigtig så man tror det er løgn.
Presser dig selv
-Når du presser dig selv, har du et underliggende tema om, at du ikke er nok som du er. Når du lærer at mærke at du har værdi som den du ER, og ikke for det du gør og kan, behøver du ikke længere at presse dig for at opnå det du vil med dit liv.
Kritiserer dig selv
-Når du hele tiden taler grimt til dig og slår dig selv oven i hovedet med en tung stegepande, har du en indre følelse af utilstrækkelighed, uanset hvordan dit liv ser ud. Når du træner dit selvværd, så opnår du en indre følelse af succes, uanset hvordan dit liv ser ud

 

MODTAG INSPIRATION TIL MERE OVERSKUD OG ENERGI I DIT LIV

TILMELD DIG BREVE FRA RIKKE