Ragna Aamand

Om mentoruddannelsen

 

 

 

Kære Rikke. Du har betydet og betyder stadigvæk virkelig meget for mig. Din evne til at favne det hele menneske og være hundrede procent dig, inspirerer mig og opmuntrer mig virkelig meget. Jeg har følt mig som en helt særlig blomst, du har vist mig at jeg skulle vande og pleje og jeg føler jeg tager det ansvar mere end nogensinde nu, og ser med forundring på hvordan blomstens blade folder sig ud, når jeg nærer den -eller visner, når jeg glemmer den. Og jeg ved ikke hvad blomsten skal endnu, udover at jeg ved, den er unik. og det har du blandt andet lært mig.

Jeg troede at jeg ville lære rigtig meget teori og at mit hoved ville være fyldt med information og bevidsthed om menneskets udvikling på nuværende tidspunkt. Jeg troede jeg ville vide præcis, hvordan jeg skulle starte et forløb op, som kunne resultere i en succes, der svarer til din succes i dit liv. Jeg har troet, jeg skulle nå et bestemt sted hen med disse forløb. Det er jeg ikke. Og jeg tror måske ikke det var meningen.

Til gengæld har jeg lært at stole på intuition og min indre stemme. Jeg har lært at når jeg står overfor et andet menneske og vedkommende har brug for min hjælp, så mærker jeg meget kraftigt hvad jeg kan gøre for at støtte vedkommende i at gå et skridt tættere på det enkle og kærlige. Og at jeg kun skal og kan hjælpe, når jeg tager udgangspunkt i mig.

Og jeg har forstået at der ikke er noget der er kompliceret, som udgangspunkt, men at alt i virkeligheden er meget enkelt, når det foregår nede i kroppen og med respekt for kroppen. Jeg har lært at det vigtigste er, at jeg trækker vejret helt ned i maven. Så ved jeg godt hvad der sandhed for mig, og hvordan jeg kan gå frem.

Jeg ville i mit stille sind ønske jeg kunne fremvise et bevis på denne rejse, der har været langt vigtigere end da jeg bosatte mig alene i Afrika eller rejste i USA og Japan, men jeg ved også godt at jeg er brændemærket af et smukt menneske.

 Mærket vil altid minde mig om at der er et sted, jeg kan komme hjem til, og det er hjem til mig

Tusind tak!