Ragna-Aamand

Jeg plejer at være god med ord, men når jeg vil beskrive hvad Grundforløb i Selvværd har betydet for mig føler jeg mig pludselig ordfattig. Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv, gennem terapi, buddhistisk praktisering og som skuespiller, men noget indeni blev ved med at tro at jeg lige skal laves om før jeg fortjener eller kan opnå det smukke liv.

Jeg har fået en overbevisning inde i kernen af mig, jeg vil efterleve, som jeg før skiftevis hånede og idealiserede:

Det er meningen jeg er lykkelig. Men for at mit liv er lykkeligt, kræver det jeg tager hele mig og min krop alvorligt. Og jeg må lytte og være tålmodighed som når et lille barn kommer til verden. For jeg har vænnet mig til at lukke ørerne for mig og være der for alle omkring mig først og forsøge at leve op til at være perfekt, med den effekt at jeg hadede mig selv og jeg hadede til tider også mit liv og alle dem jeg elsker. Fordi jeg var min egen slavepisker og ikke nærede mig selv eller nød noget.

Jeg mærker en tillid til livet som aldrig før. Jeg har været vant til at tro, at intet kom til mig med mindre jeg kæmpede for vildt for at det skulle lykkes. Jeg har altid følt mig for meget, forkert og ihvertfald ikke alt det gode værd.Ragna Aamand

Dette forløb har kickstartet mit liv på ny hvor jeg forventer det bedste og mere og mere til.

Jeg er gået fra at være Ragna der kæmper, til Ragna der hengiver sig til mit liv.

Jeg er intet mindre end dybt taknemlig.