Skobutikken

Jeg tænker på forskellen mellem krop og hoved som en skobutik. Du er kroppen, og ekspedienten er hovedet. Ekspedienten ved alt om sko!

Hun (hovedet) ved hvad der er moderne og hvad der klæder dig.

Du (kroppen) mærker hvad der falder i din smag og hvad der passer dig.

Så lad os lige lege, at du skal købe en sko.

Trin 1 i sko-indkøbseksemplet, er, at finde en sko som du (kroppen) kan li’.

Uanset hvor meget ekspedienten kan bryste sig med at vide, hvad der lige præcis er det rette for dig, så er det KUN dig der kan fornemme, om du synes skoen er pæn. Uanset om hun ved ALT hvad der er at vide, om fashion og typer og alt det kloge som skoekspedienter nu ved (og det er ikke så lidt), så er det KUN dig, der kan mærke den der begejstring når du ser den helt rigtige.

Trin 2 i sko-indkøbs-eksemplet er, at finde en sko der passer.

Og NU slår ekspedientens evner virkelig igennem. Hun (hovedet) ved ALT om hvilken pasform og størrelse din sko skal have. Hun er uddannet i det her venner!! Men uanset hvor meget hun (hovedet) ved, så nytter det ingenting uden at du mærker efter hvordan skoen sidder på dig. Det er KUN dig, der kan mærke om skoen klemmer. Hvis du lader dig overtale, og køber et par sko, som du ikke synes er pæne eller ignorer at skoen klemmer om lilletåen, så vil skoene komme til at stå ubrugte i hjørnet af skabet.

Og det er præcis derfor, at kropskontakt er vigtigt. Det er kun når du mærker dig, at du har muligheden for at vide hvad der er rigtigt for dig og vælge et liv der passer så meget til dig, at det føles som om du altid går rundt, i de der yndlingssko, der sidder på din fod som om de var syet til dig.

 

 

Onlinekurser er for dig der vil have direkte adgang med det samme, selv vil bestemme tempoet og har lyst til at fordybe dig i din egen proces.

Hvis du er i tvivl om hvilket onlinekursus der passer bedst til dig og der hvor du er i dit liv, så send mig endelig en mail ved at trykke her

Hvad skal der til før du kan have en hverdag med overskud og energi?

På online-kurset, Selvværd no 1 har du fokus på at fylde dig op med energi og overskud. I 4 trin lærer du hvad der skal til for at du kan leve et balanceret liv hvor du mærker hvornår du skal skrue op og hvornår du skal skrue ned.

Det handler om at du lærer at blive din egen bedste ven ved at lære at mærke og opfylde dine behov. Det er nemlig den stensikre vej til øget selvværd.

LÆS MERE

Perfekt til dig der har brug for mere energi og overskud i hverdagen.

På 12 uger lærer du, at fylde dit badekar, så det kan flyde over af alt det du gerne vil have mere af.
Du lærer at forstå dig selv og dine følelser, så du slipper for at eksplodere når du aller mindst ønsker det.

Du lærer at frasortere alt det der dræner dig, og tilvælge alt det, der fylder dig op.

LÆS MERE
 MODTAG INSPIRATION TIL MERE OVERSKUD OG ENERGI I DIT LIV

TILMELD DIG BREVE FRA RIKKE