Tanja-Lykke-Rasmussen
Jeg kan mærke min krop og dens signaler. Jeg ved, hvad der er godt for mig, og hvad der ikke gavner mig på nogen måde! At mærke kroppen, og ikke kun være i hovedet, er noget jeg slet ikke kendte til før! Og ja så vigtigheden i, at huske mig, så jeg ikke kun er mor/kone, er også en kæmpe forskel!

Hvorfor skal jeg ha sidste prioritet?

Siden jeg startede hos dig i august sidste år Rikke, har det virkelig gjort så meget, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal starte!Tanja Lykke rasmussen

Jeg har tydeligt set/mærket, at når jeg også bliver husket/plejet/får tid, ja så går det hele meget nemmere! Når jeg også har prioritet, og får tid til nydelse, ja så går alt det mindre sjove/praktiske/huslige ting helt af sig selv, og er ikke en sur pligt! Armen jeg ku jo blive ved.

Og jeg mediterer også, hvad sker der lige for det det er så skønt!

Tak Rikke, af hjertet tak, du har gjort så meget for mig og min familie Mine børn ser og mærker vist også tydeligt, en gladere og mindre stresset mor! En mor, der, når hun også får tid, bedre kan overskue alt det andet og dem! Så det hele ikke bliver en lang sej kamp, som det til tider godt kan føles som!

Min mand er jo også selv hoppet lidt med på vognen hva nogle ting angår. Han spiser også meget sundere, og kan godt følge tankegangen, at det er vigtigt, vi spiser dét, det gør godt for os! Og så er han bare så god til at eksperimentere, og finde på nye lækre sunde ting til mig/os- det er han meget bedre til end mig! Åh det er kærlighed!

Og ja så er jeg også blevet 20 kg mindre/lettere, og har det bare så godt og er en mere selvsikker, bevidst og gladere Tanja.